شب گذشته 91/02/02 مراسم تودیع و معارفه جانشین حوزه یکم امام حسین (ع) و همچنین فرماندهان پایگاه ها و شورای حوزه صالح شهر با حضور فرمانده محترم سپاه ناحیه گتوند سرهنگ کنگری برگزار گردید .
در این مراسم که بسیجیان ، معتمدین مساجد و عده ای از مردم صالح شهر حضور داشتند ، سرهنگ کنگری از اخذ مجوز مجتمع ورزشی چند منظوره و همچنین احداث ساختمان جدید حوزه یکم امام حسین (ع) خبر داد و گفت: جهت زمین این مجتمع با شورای اسلامی و شهردار محترم هماهنگی های لازم صورت گرفته است . و در اولین فرصت ، به کلنگ زنی این دو طرح اقدام خواهیم کرد.
رئیس جمهور گفت: امیدواریم فاز دوم نیروگاه سدگتوند تماماً ایرانی باشد و باید تلاش کنیم تا این مهم محقق شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از گتوند، محمود احمدینژاد عصر امروز در حاشیه بازدید و افتتاح نیروگاه سدگتوند علیا در گفتوگویی کوتاه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سدگتوند علیا نمادی از توانمندی ایرانی است و زحمات زیادی در این سد کشیده شده است که از همه دست اندرکاران این سد تشکر میکنم.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم فاز دوم نیروگاه سدگتوند علیا در اسرع وقت ساخته شود و همه تجهیزات استفاده شده در آن ایرانی باشد تا افتخاری بر افتخارات مردم و کارشناسان در این بخش افزوده شود.
در این مراسم افتتاح مشایی، بقایی، نامجو، نیکزاد و الهام از اعضای هیئت دولت، رئیس جمهور را همراهی میکردند.
بلندترین سد خاکی کشور و نخستین توربین آبی ساخت ایران عصر امروز توسط محمود احمدینژاد رئیس جمهور و با رمز«یا مهدی(عج)» به بهرهبرداری رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، سد گتوندعلیا به عنوان بلندترین سد خاکی کشور در منتهیالیه موقعیت کوهستانی رودخانه کارون، در فاصله 380 کیلومتری از مصب رودخانه و در نزدیکی شهرستان گتوند در خوزستان اجرا شده است.
این سد از نوع خاکی با هسته رسی است که با ارتفاع 182 متر و طول تاج 760 متر ساخته شده است.
سدگتوند علیا قابلیت ذخیرهسازی نزدیک به 5 میلیارد متر مکعب آب و تنظیم آن برای مصارف شرب، کشاورزی و صنعت استان خوزستان دارد.
با راهاندازی نیروگاه این سد، دو هزار مگاوات انرژی برق آبی با توان تولید سالانه چهار هزار و 570 گیگاوات ساعت برق به تولید برق کشور افزوده میشود. پس از افتتاح سد گتوند، نیروگاه دو هزار مگاواتی این سند به عنوان بزرگترین مخزن آبی و پرظرفیت ترین نیروگاه برق آبی کشور، به بهرهبرداری رسید.
این توربین آبی با قطر 4.5 متر در داخل کشور ساخته شده که با بهره برداری از آن، نیاز کشور به ساخت این نوع توربینها برآورده میشود.
محمود احمدینژاد با رمز «یا مهدی (عج)» دستور افتتاح سد و آغاز به کار نیروگاه را صادر کرد.
فرماندار شهرستان شوشتر در گفتگو با خبرنگار سایت خبری پیک شوشتر گفت : تعداد کل ثبت نام شدگان نهایی کاندیداتوری در انتخابات شورای شهر شوشتر و روستا ۷۹۲ نفر می باشد .
حیدر نجفی افزود : در حوزه انتخابیه شوشتر تعداد ۹۶ نفر ثبت نام نمودند .
وی خاطرنشان نمود : در شرافت ۳۱ نفر ، شهر گوریه ۲۳ نفر و شهر سرداران ۲۲ نفر ثبت نام خود را نهایی نمودند .
نجفی به خبرنگار سایت خبری پیک شوشتر گفت : در کلیه روستاهای بخش مرکزی ۱۶۴ نفر ، میان آب ۲۲۱ نفر و در شعیبیه ۲۳۵ نفر نیز ثبت نام نمودند که در مجموع ۷۹۲ نفر در انتخابات شورای شهر شوشتر و روستاها ثبت نام خود را نهایی نموده که لیست این افراد جهت استعلام به مراجع چهارگانه مانند : نیروی انتظامی ، اداره ثبت احوال ، وزارت اطلاعات و دادگستری ارسال گردیده است .
به گزارش سرويس انتخابات شوراي اسلامي شهر سايت شاهد، 16 نفر در ثبت نام نهایی چهارمین دور انتخابات شورای شهر و روستا در صالح شهر ، با حضور در فرمانداری شهرستان گتوند ، حضور خود را اعلام نمودند .
4 نفر از ثبت نام شوندگان ، عضو فعلی شورای اسلامی صالح شهر و 12 نفر دیگر تعدادی از جوانان شهر صالح شهر می باشند . با آرزوی موفقیت روز افزون و همچنین سلامتی و تندرستی برای این دوستان .
در زیر اسامی این 16 نفر ذکر گردیده است :
آیین افتتاح بلندترین سد خاکی کشور در گتوند خوزستان به دلیل فشردگی برنامههای رئیس جمهور به امروز دوشنبه موکول شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، طبق برنامه اعلام شده قرار بود، رئیس جمهور عصر امروز بلندترین سد خاکی کشور در گتوند خوزستان را افتتاح کند که این موضوع تحقق نیافت. ظاهراً فشردگی برنامهها موجب موکول شدن آیین افتتاحیه این سد به امروز شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، سد گتوندعلیا به عنوان بلندترین سد خاکی کشور در منتهیالیه موقعیت کوهستانی رودخانه کارون، در فاصله 380 کیلومتری از مصب رودخانه و در نزدیکی شهرستان گتوند در خوزستان اجرا شده است.
این سد از نوع خاکی با هسته رسی است که با ارتفاع 182 متر و طول تاج 760 متر ساخته شده است.
سدگتوند علیا قابلیت ذخیرهسازی نزدیک به 5 میلیارد متر مکعب آب و تنظیم آن برای مصارف شرب، کشاورزی و صنعت استان خوزستان دارد.
با راهاندازی نیروگاه این سد، دو هزار مگاوات انرژی برق آبی با توان تولید سالانه چهار هزار و 570 گیگاوات ساعت برق به تولید برق کشور افزوده میشود.
نماینده مردم شوشتر در مجلس گفت: سهم خوزستان از درآمدهای نفتی بسیار ناچیز است و باید در این خصوص تصمیمی جدی در دولت اتخاذ شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از شوشتر، حجتالاسلام سیدمحمد ساداتابراهیمی عصر دیروز در شورای اداری شهرستان شوشتر اظهار کرد: سهم خوزستان از درآمدهای نفتی بسیار ناچیز است و خوزستان نیز مانند دیگر استانهای کشور درنظر گرفته شده است که این قانون باید اصلاح شود.
وی افزود: خوزستان به واسطه دارا بودن نفت مشکلاتی دارد که باید با افزایش سهم خوزستان از نفت این مشکلات برطرف شود و گامی در راستای رفع محرومیت از خوزستان برداشته شود.
ساداتابراهیمی با اشاره به اینکه باید مطالبات مردمی را درخواست کنم، گفت: هرچند در روزهای پایانی دولت هستیم، اما باید به نحوی تلاش کنیم که مصوبات سفرهای پیشین دولت پیگیری شود و برای رفع مشکلات در این حوزه گام برداشت.
*حذف حق محرومیت خوزستان
نماینده مردم شوشتر در مجلس شورای اسلامی گفت: حق محرومیت شهرستان شوشتر و 11 شهر دیگر استان براساس اطلاعاتی که به نهاد ریاست جمهوری ارسال شده است، حذف شده که این مهم باید اصلاح شود.
وی تأکید کرد: در شرایط کنونی بسیاری از نخبگان تقاضای مهاجرت از خوزستان دارند و با این مصوبه این روند بسیار سریعتر میشود و باید جلوی این امر را گرفت.
ساداتابراهیمی گفت: با اجرای این مصوبه بین 200 تا 300 هزارتومان از حقوق کارکنان دولت کاسته میشود و این خود مشکلی مضاعف برای مردم به وجود میآورد.
*کشت و صنعت کارون وضعیت بسیار بدی دارد
نماینده مردم شوشتر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: کشت و صنعت کارون شوشتر دچار مشکلات زیادی است و به این دلیل باید برای رفع مشکلات در این حوزه تلاش کرد.
وی گفت: در شرایط کنونی تنها 85 هزار تن شکر در این شرکت تولید میشود؛ درصورتی که تا سالهای گذشته این شرکت با بیش از 130 هزار تن جایگاه تعیین کنندهای در تولیدات شکر کشور داشت.
ساداتابراهیمی در پایان افزود: این شرکت با نیمهتعطیل بودنش مشکلات زیادی برای مسئله اشتغال ایجاد کرده است که باید در اسرع وقت این شرکت تعیین تکلیف شود.
تب و تاب ثبت نام کاندیدای شورای اسلامی صالح شهر ، به اوج حساسیت خود رسیده است . این در حالی است که ساعت ثبت نام ، تا 22 شب تمدید گردیده است و سه نفر دیگر به این کاندیدها اضافه شده است که اسامی این نفرات در زیر آمده است:
در حالی که فقط کمتر از 2 ساعت مانده به پایان وقت مشخص شده ثبت نام نامزدهای چهارمین دوره شورای اسلامی شهر ور وستا ، 5 نفر دیگر به نامزدهای ثبت نامی صالح شهر اضافه شده است .
از آنجایی که اعضای شورا در هر شهری ، جزء نفرات اهم و مسئولین اول هر شهر و روستا می باشند ، لذا برگزاری یک دوره مناظره بین مردم و شورای احتمالی شهر می تواند در برنامه آتی خود اعضای شورای شهر و همچنین انتخاب کاندید مناسب و اصلح از طرف مردم ، تاثیر قابل توجهی در پیشرفت شهرمان داشته باشد .
مهمتر از اینکه ما بتوانیم با اهداف و چشم انداز این کاندیداها ، و سوالات و پیشنهادات مردم آشنایی بهتری پیدا نمائیم .
امید میرود تا با هماهنگی کامل مردم صالح شهر و همچنین نامزدهای ثبت نامی ، این مناظره به نحو احسن و طبق موازين شرع مقدس اسلام عزيز و قوانين و مقررات نظام مقدس جمهوري اسلامي ایران و به دور از هر گونه حاشیه و برخورد نامناسب برگزار گردد .
وی با بیان اینکه قیصر امین پور یکی از مفاخر شهرستان گتوند است، عنوان کرد: وجود این شخصیت باید باعث شود این شهرستان در بخش فرهنگ، هنر و ادب جایگاه بالاتری پیدا کند به همین دلیل لازم است که آرامگاه مرحوم امین پور به عنوان قطب فرهنگی گتوند تکمیل، بازسازی و گسترش یابد.
محمدی زاده در مورد درخواست امام جمعه این شهرستان برای راه اندازی حوزه علمیه در گتوند نیز عنوان کرد: به علت اینکه گتوند از مردمی ولایتمدار و دیندار تشکیل شده است وجود یک حوزه عملیه برای پروش جوانان مومن و ترویج اندیشه های ناب اسلامی در این شهرستان لازم و ضروری است.
نماینده رئیس جمهور در شهرستان گتوند همچنین بر لزوم توسعه علمی شهرستان گتوند تاکید کرد و گفت: تلاش می شود شاخه ای از دانشگاه علوم پزشکی دزفول که در مجاورت شهرستان گتوند قرار دارد به این شهر منتقل شود که این امر می تواند باعث توسعه علمی گتوند شود.
وی ادامه داد: برای نمونه می توان دانشکده فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی دزفول را به گتوند منتقل کرد تا شاهد شکوفایی فرزندان گتوند در عرصه علم باشیم.
محمدی با اشاره به اینکه دو سوم جمعیت شهرستان گتوند در روستا ساکن هستند، عنوان کرد: حمایت از روستا، کلید توسعه در کشور و در همه شهرهای ایران به شمار می رود به همین دلیل لازم است مصوباتی برای توسعه و عمران و آبادی روستاهای گتوند تصویب شود.
وی اضافه کرد: مرغوب ترین مرکبات کشور و شاید منطقه در شهرستان گتوند به علت داشتن زمینهای حاصلخیز کشاورزی برداشت می شود به همین دلیل جا دارد دولت برای توسعه این بخش در گتوند مصوباتی برای توسعه و ترویج باغداری داشته باشد.
محمدی زاده تاکید کرد: قطعا با توسعه کشاورزی در شهرستان گتوند شاهد کاهش نرخ بیکاری و توسعه و عمران منطقه خواهیم بود و هم اکنون گتوند از این ظرفیت بالقوه برخوردار است و تنها توجه دولت را لازم دارد.
رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست کشور با اشاره به لزوم فعال سازی کامل شهرک صنعتی گتوند عنوان کرد: به علت اینکه برخی از کارگران سد گتوند با تکمیل شدن این طرح بیکار می شوند لازم است فعالیت های صنعتی جایگزین برای استمرار اشتغال این افراد ایجاد شود که یکی از بهترین فعالیت ها در این زمینه فعال سازی شهرک صنعتی گتوند است.
محمدی زاده با اشاره به سه سفر رئیس جمهور به استان خوزستان عنوان کرد: تاکنون در این سه سفر 90 مصوبه مربوط به شهرستان گتوند بوده که از جمع آنها 75 مصوبه به صورت کامل اجرایی شده است و 15 مصوبه دیگر در حال فعالیت هستند.
وی تکمیل بیمارستان شهرستان گتوند را اصلی نیاز مردم این منطقه عنوان کرد و گفت: این بیمارستان 35 میلیارد ریال کسری اعتبار دارد که قصد دارم در جلسه رئیس جمهور برای استان خوزستان که فردا برگزار می شود آن را مطرح کنم.
به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین سفر هیئت دولت به استان خوزستان فردا یکشنبه آغاز می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد سادات ابراهیمی عصر شنبه در شورای اداری شهرستان گتوند اظهار کرد: سد و نیروگاه گتوند یکی از پروژه های افتخارآمیز کشور به شمار می رود که به دست نیروهای متخصص ایرانی ساخته شده هم اکنون تکمیل شده و قرار است در چند روز آینده با حضور رئیس جمهور افتتاح شود.
وی افزود: وجود این پروژه بزرگ در شهرستان گتوند باعث اشتغال بسیاری از افراد به خصوص جوانان این منطقه در نقاط مختلف سد و نیروگاه شده بود که هم اکنون با پایان یافتن عملیات عمرانی و اجرایی ساخت سد و نیروگاه، اغلب این کارگران به جرگه بیکاران پیوسته اند.
سادات ابراهیمی ادامه داد: انتظار داریم دولت برای حل این مشکل راهکاری بیندیشد زیرا وجود این همه بیکار در این شهرستان باعث بروز معضلاتی می شود. نماینده مردم گتوند در مجلس عنوان کرد: سد و نیروگاه گتوند مشکلاتی را برای منطقه به وجود آورده است که از جمله آن می توان به تخریب برخی زمین های حاصلخیز کشاورزی اشاره کرد به همین دلیل انتظار می رود مسئولان سد گتوند برای احیای این زمین های حاصلخیز وارد کار شوند.
سادات ابراهیمی همچنین از رئیس سازمان محیط زیست که به عنوان نماینده رئیس جمهور در این جلسه حضور داشت خواست که موضوع آبی کردن زمینهای دیم گتوند را با رئیس جمهور در میان گذاشته و برای این کار اعتباری به شهرستان گتوند اختصاص یابد. وی اظهار کرد: هم اکنون نیمی از زمینهای کشاورزی گتوند به صورت دیم کشت می شوند که به دنبال جذب اعتباری خاص برای آبی کردن آنها هستیم که حضور هیئت دولت در استان خوزستان در قالب چهارمین سفر بهترین فرصت است به شمار می رود تا این معضل برطرف شود.
به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ محمد پور عصر امروز شنبه در شورای اداری شهرستان گتوند اظهار کرد: شهرستان گتوند 300 شهید در طول جنگ تحمیلی تقدیم کشور کرده و به عبارتی نقش ویژه ای در دفاع از حریم انقلاب و کشور داشته است. وی با اشاره به اینکه شهرستان گتوند محل تولد و دفن قیصر امین پور شاعر پرآوازه کشور است، عنوان کرد: به دلیل وجود چنین شخصیتی در گتوند، این شهرستان می تواند در بخش شعر و فرهنگ و هنر به جایگاه بالاتری در کشور دست پیدا کند.
محمد پور تصریح کرد: کشاورزی، شغل اصلی مردم گتوند به شمار می رود و این شهرستان محصولات متنوعی را هر ساله تولید و در بازارهای کشور عرضه می کند ولی برای گسترش کشاورزی که یک توسعه پایدار به شمار می رود نیازمند اعتبارات دولتی هستیم.
فرماندار گتوند با بیان اینکه یکی از معضلات جدی شهرستان گتوند در بخش راه های موصلاتی این شهرستان دیده می شود، خواستار نگاه ویژه دولت برای حل این مشکل شد. وی افزود: جاده کوشکک و جاده گتوند به دزفول از جمله راه های مشکل دار شهرستان گتوند به شمار می روند که تلفات قابل توجهی در این جاده ها صورت می گیرد به همین دلیل نیاز هست دولت با اختصاص اعتبارات بیشتر، این مشکل شهرستان گتوند را حل کند.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید حسین علوی اصل عصر شنبه در شورای اداری شهرستان گتوند اظهار کرد: شهرستان گتوند یکی از شهرهای استان خوزستان است که از مردمی متدین برخوردار بوده ولی نبود یک حوزه علمیه در این شهرستان یک خلاء اساسی فرهنگی به شمار می رود.
وی افزود: انتظار داریم با نگاه خاص مسئولان به این شهر، حوزه علمیه چه در بخش آقایان و چه در بخش بانوان برای جذب افراد مستعد در حوزه دین راه اندازی شوند.
علوی اصل با اشاره به اینکه گتوند 300 شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده، گفت: این شهر با این جایگاه باید در نگاه دولت نیز مورد توجه بیشتری قرار بگیرد و مشکلات فعلی آن برای زندگی بهتر مرتفع شود.
امام جمعه گتوند عنوان کرد: باید از دولت بابت انجام سفرهای استانی تشکر کرد زیرا با این کار دولتمردان با حضور در شهرهای مختلف از نزدیک با مشکلات مردم در اقصی نقاط کشور آشنا می شوند.
وی با اشاره به اینکه در این سفرها مصوبات فراوانی برای حل مشکلات مردم به تصویب می رسد، اظهار کرد: البته در این سفرها باید مصوبات تا حصول نتیجه نهایی پیگیری شوند در غیر اینصورت این مصوبات علاجی برای مشکلات مردم نخواهد بود.
به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین سفر هیئت دولت به استان خوزستان فردا یکشنبه آغاز می شود.
پروژههای نیمه تمام شهرستانهای شوشتر و گتوند که برای افتتاح در سفر چهارم هیئت دولت به خوزستان اعلام شده بود با اعتراض شدید نماینده شوشتر و گتوند در مجلس از دستورکار خارج شد.
حجتالاسلام سیدمحمد سادات ابراهیمی اظهار کرد: قرار بود براساس اظهارات استاندار محترم خوزستان راهآهن شوشتر، بیمارستان 32 تخته خوابه تأمین اجتماعی گتوند به بهرهبرداری برسد که با اعتراضهای انجام شده این افتتاحها لغو شده است.
وی با اشاره به اینکه این پروژهها در حد بهرهبرداری نیستند، افزود: این پروژهها هنوز آماده بهرهبرداری نشدهاند و به این دلیل نباید در لیست افتتاحیهای سفر هیئت دولت به خوزستان قرار میگرفت و براین اساس اعتراضهای زیادی به مسئولان در این خصوص انجام شده تا مسئولان در استان و مرکز مجبور به خارج کردن این پروژهها از لیست افتتاحی شدهاند.
*مردم از این کارها ناراحت میشوند
نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مردم از افتتاح صوری پروژهها ناراحت میشوند و به این دلیل تلاش شد تا پروژههای نیمه تمام افتتاح نشوند.
وی با اشاره به اینکه سفرهای هیئت دولت به استانها به ویژه خوزستان نباید تبلیغاتی باشد، افزود: اگر پروژهای تکمیل شده است، باید افتتاح شود و اگر پروژهای تکمیل نشده است، لزومی ندارد به صورت نیمه تمام و برای استفاده ابزاری در راستای تبلیغات و کسب رأی افتتاح شود.
ساداتابراهیمی با اشاره به اینکه از این روش فعالیتها ناراحت هستیم، گفت: بارها تذکر دادهایم که در این باره دقت لازم اعمال شود، اما این بار نیز در حال اشتباه بودند که تذکرات لازم داده شد.
*ایستگاه راهآهن شوشتر تکمیل نیست
وی افزود: ایستگاه راهآهن شوشتر تکمیل نیست و به این دلیل نیازی نیست در این زمان افتتاح شود و همچنین بیمارستان تأمین اجتماعی گتوند که اصلاً قابل تردد نیست، باید محوطهسازی شود.
در استان خوزستان افتتاح پروژههای شهرستانی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در دور قبلی نیز مسبوق به سابقه است و طبق اعلام استاندار خوزستان فردا قرار است جاده شوشتر به اهواز تا حدفاصل بندقیر افتتاح شود که این اتوبان براساس مشاهده خبرنگار خبرگزاری فارس در ظهر امروز قابل تردد نیست و بخشهایی از آن حفاری شده است، اما همچنان این پروژه در لیست افتتاح قرار دارد.
تا كنون كه 7 روز از ثبت نام قانوني انتخابات شوراهاي اسلامي شهر و روستا در كشور مي گذرد هشت نفر براي انتخابات شوراي اسلامي شهر صالح شهر كانديدا شده اند.
به گزارش سرويس انتخابات شوراي اسلامي شهر سايت شاهد ، در حالي كه امروز، روز آخر از ثبت نام كانديداهاي شوراي اسلامي شهر مي باشد ، ثبت نام هشت نفر براي شوراي اسلامي شهر صالح شهر به تائيد رسيده است.اسامي ثبت نام كنندگان به شرح ذيل است.
· فرهاد جعفری
· بهزاد بهداروند
· محمود بلیوند
· حسین چلوی زاده
· محمدعلی زارع
· امین دادور
· مهدی مردانی
· محمد رضا بنیادزاده
· به اضافه ی اعضای شورای قبل
این راهبرد به محققان امکان می دهد تا درک بهتری از تنوع سطح کورتیزول داشته باشند.
این مطالعه نشان داده است سالمندانی که در بلند مدت سطح بیشتری از هورمون استرس کورتیزول داشتند، احتمالا بیش تر به بیماری قلبی و عروقی مبتلا بودند.
"لورا ماننشیجن" مجری این تحقیقات از دانشگاه روتردام در هلند گفت: مطالعات ما حاکی است مانند فشار خون بالا یا چربی شکمی، افزایش سطح کورتیزول سیگنال مهمی است که میزان خطر بیماری قلبی را در افراد نشان می دهد.
به گفته وی و از آنجا که موی سر اطلاعاتی را درباره چگونگی تغییر سطح کورتیزول در طول زمان دریافت می کند پس بررسی موی سر می تواند ابزار بهتری برای ارزیابی خطر بروز بیماری قلبی باشد.
این مطالعه میزان کورتیزول را در یک گروه ۲۸۳ نفره بین ۶۵ تا ۸۵ ساله را بررسی کرد.
محققان از نمونه سه سانتی متری موی سر گرفته شده از مناطق نزدیک به پوست سر استفاده کردند و توانستند میزان کورتیزول را طی یک دوره سه ماهه اندازه گیری کنند.
افرادی که میزان زیادی کورتیزول در موی سر خود داشتند، بیشتر از سایرین سابقه بیماری عروق کرونر، سکته مغزی، بیماری شریان محیطی و دیابت از خود نشان دادند.
این یافته ها نشان دهنده ارتباط مشخص بین افزایش مزمن سطح کورتیزول و بیماری قلب و عروق است.
kتایج این تحقیقات قرار است در نشریه The Endocrine Society`s Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism (JCEM) منتشر شده است.
در آستانه انتخابات دوره چهارم شوراهای اسلامی شهر و روستا قرار داریم که هم به جهت حضور و تأثیر گسترده و سرنوشت ساز این شوراها در سراسر کشور و هم به این جهت که در صورت سهل انگاری، ممکن است این انتخابات بتواند زمینه ساز ورود و نفوذ جریانهای ناسالم به صحنه های اجرائی و سیاسی کشور شود، از اهمیّت خاصی برخوردار است و مردم(چه هیأتهای اجرائی و نظارت و چه رأی دهندگان) باید با دقّت و حسّاسیّت بیشتری با آن روبرو شوند.
در اصل یکصدم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران چنین آمده است:"برای پیشبرد سریع برنامه های اجتماعی، اقتصادی، عمرانی، بهداشتی، فرهنگی، آموزشی و سایر امور رفاهی از طریق همكاری مردم با توجه به مقتضیات محلّی، اداره امور هر روستا، بخش، شهر، شهرستان یا استان با نظارت شورایی به نام شورای ده، بخش، شهر، شهرستان یا استان صورت می گیرد كه اعضای آن را مردم همان محل انتخاب می كنند."، از طرفی طبق مواد 4 و 7 قانون شوراها، اعضای شوراهای اسلامی در هر روستا بین 3 تا 5 نفر و در شهرها بین 10 تا 33 نفر(اصلی و علی البدل)خواهند بود که با افزودن بیش از 25000 دهیار و 2000 شهردار به آنان، جمعیّتی چند صد هزار نفری از نخبگان منتخب مردم را تشکیل می دهند که به مدّت 4 سال می توانند به مسائل و مشکلات محلّ زندگی خود پرداخته و ضمن تصمیم گیری و برنامه ریزی و انتخاب فردی شایسته به عنوان دهیار یا شهردار، بر اداره امور و پشبرد برنامه ها توسط منخب خود، نظارت فعّال و مؤثّر داشته باشند. حال اگر مردم به انتخابات شوراها اهمیّت داده و شایسته ترین ها را برای عضویّت در شورای اسلامی روستا و یا شهر خود برگزینند، می توانند اثرات انتخاب صحیح خود را در رفع مشکلات محل زندگی و ارتقاء رفاه خود و نزدیکانشان ملاحظه کنند، همچنانکه تجربه انتخابات شوراها در 3 دوره گذشته نیز تأیید می کند که در هر روستا و شهر که مردم نسبت به این انتخابات حسّاسیت نشان داده و در انتخاب اعضاء شورا، مصالح عمومی را بر گرایشات قومی و گروهی ترجیح دادند و به تشکیل شورائی توانمند و دلسوز کمک کردند، تحّولات مثبتی را در کلّیه امور محل زندگی خود شاهد بودند، و در مناطقی که این انتخابات مورد بی توجّهی قرار گرفت و یا در ا نتخاب اعضاء شورا، مصالح عمومی فدای وابستگیهای قومی و گروهی شد، یا از حضور 4 ساله شورا و دهیار و شهردار منتخب آنان نتیجه ای حاصل نگردید و یا این مجموعه خود به عامل بروز مشکلات متعدّد برای مردم، منطقه و کشور تبدیل شد که نمونه های آن در سراسر کشور قابل اشاره است.
با صدور حکمی از طرف استاندار خوزستان حیدر سیدی به سمت سرپرست فرمانداری شهرستان باوی منصوب شد. وی پیش از این به مدت 12 سال مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اهواز بود و تجارب مدیریتی مختلفی در شهرهای استان را دارد. پیشنهاد فرماندار شدن سیدی به وزارت کشور ارسال شده و پیش بینی می شود تا دو سه روز دیگر حکم وی از وزارت کشور به استان ابلاغ شود.
فرماندار سابق باوی، دشتی نژاد بود که هم اکنون سرپرست فرمانداری شهرستان کارون است و حکم فرماندار شدن وی نیز از سوی وزیر کشور به خوزستان ارسال خواهد شد.
عملیّات اجرائی چهارمین دوره انتخابات شوراهاب اسلامی شهر و روستا که با صدور دستور وزیر کشور برای انتشار آگهی ثبت نام از داوطلبان و تشکیل هیأتهای اجرائی در 21 فروردین آغاز شده بود، روز گذشته، با شروع ثبت نام از داوطلبان وارد مرحل بعدی خود شد. براساس "قانون اصلاح قانون تجمیع انتخابات" مصوب 2 تیرماه 1389، با افزایش طول دوره سوم شوراهای اسلامی، انتخابات این دوره از شوراها همزمان با انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری برگزار می گردد و همین مسأله موجب شده است که انتخابات شوراها تحت الشّعاع قرار گیرد و علیرغم اهمیّت آن، مورد کم توجّهی قرار گرفته ، طمع قدرت طلبان مطرود جامعه را برای ورود و نفوذ در شوراها تحریک کند.
طبق اصول هفتم و یکصدم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران شوراها به عنوان ارکان تصمیم گیری و نظارت بر اداره امور کشور شناخته شده و لذا نقشی تعیین کننده در سرنوشت کشور دارند و بطوریکه پیش بینی می شد و تجربه نیز نشان داده است شوراها می توانند زمینه ساز کشف و تربیت مدیران و دستیابی جریانات سیاسی به ارکان قدرت در کشور شوند.
شوراهای اسلامی شهر و روستا یکی از مهمترین جلوه های واگذاری کار مردم به خود آنها بوده و برای برنامه ریزی جهت رفع مشکلات و پیشرفت امور مناطق توسط منتخبین همان مناطق تشکیل می شود و لذا از اعضای شوراها انتظاری جز همدلی با یکدیگر برای خدمت صادقانه نیست، امّا تجربه 3 دوره این شوراها نشان داده است که هرگاه مردم اشخاص صدیق و عاشقان خدمت را به عضویت شوراها برگزیده اند، همدلی در جهت خدمت به مردم شکل گرفته و اعضاء در فضائی صمیمی به رفع مشکلات و پیشبرد برنامه ها پرداخته اند، امّا در مناطقی که، مردم تحت تأثیر تبلیغات و یا بدلیل وابستگیهای قومی و گروهی، افراد دنیا پرست و قدرت طلب را انتخاب کرده اند، شورائی با تشتّت آراء بوجود آمده که خود به کانونی مشکل آفرین تبدیل شده است.
کم توجّهی مردم و رسانه ها به مسأله انتخابات شوراها، به دلیل همزمانی آن با انتخابات ریاست جمهوری از یک طرف و عدم وجود نهاد پرقدرت و صاحب صلاحیّتی همچون شورای نگهبان برای رسیدگی به صلاحیت داوطلبان عضویّـت در شوراها و نظارت دقیق بر اجرای انتخابات آن، می تواند محرّک بسیاری از افراد و جریانهای فرصت طلب، برای ورود به صحنه کم درد سر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا باشد. این افراد و جریانها که بدلیل عدم تقیّدات شرعی از ثروتهای بادآورده نیز برخوردار بوده و از فریبکاری نیز ابائی ندارند، ممکن است که با تبلیغات فراوان به جلب رأی مردم و عضویّت در شوراها موفق شده و تجربه تلخ برخی شوراهای گذشته را مکرّر کنند، لذا باید در افشای این افراد و جریانها کوشید و ما انشاا... چنین خواهیم کرد.
تیم کشاورز(شهرداری گتوند) بازی اول خود را با موفقیت به پایان رساند
به گزارش گتوندنیوز، از سری مسابقات فوتسال لیگ3 (زیر گروه کشور) امروز 28 فروردین 92 تیم کشاورز(شهرداری گتوند) موفق شد با نتیجه 3 بر 2 از سد نماینده اراک بگذرد و اولین پیروزی خود را کسب کند
در این بازی مسلم صفدری و رضا نصیری برای تیم کشاورز گلزنی کردند ..
تیم کشاورز فردا و پس فردا به ترتیب با نماینده مشهد و نمایند ای از لرستان به میدان می رود که نتیجه آن در همین خبر اعلام خواهد شد ....
کشاورز(شهرداری گتوند) - نماینده مشهد
کشاورز(شهرداری گتوند) - نماینده لرستان
ضمنا تیم فوتسال برنای خوزستان که در فصل جاری دو بازیکن از شهرستان گتوند به نام های اصلان محراب پور و سجاد صفدری را به خدمت گرفته است جمعه 92/1/30 ساعت 16 به مصاف تیم بندر عباس می رود که این بازی از شبکه خوزستان بصورت زنده پخش خواهد شد.
یکی از عواملی که در جریان انتخابات نقش و جایگاه مهمی دارد، سالم سازی فضای انتخابات می باشد.
سالمسازی فضای انتخابات پیامدها و نتایج متعدد مفیدی در جامعه دارد. این مسئله باعث انجام هرچه باشکوه تر انتخابات و حضور گسترده مردم در آن می شود، از طرف دیگر علاقه مردم به انجام تحقیق برای انتخاب نامزدهای مورد نظر زیاد می شود و افراد اصلح و شایسته و عالم به مسائل اجتماعی و سیاسی جامعه از طریق انتخاب های مردمی گزینش میشوند. بنابراین یکی از نتایج سالم سازی فضای انتخاباتی در انتخاب نمایندگان متعهد به کشور و ملت نمایانگر است.
حضور گسترده و باشکوه مردم در انتخابات که از پیامدهای سالم سازی فضای انتخابات است، باعث شکست برنامه های دشمنان کشور می گردد، اشتیاق مردم به فعالیت های سیاسی نشانگر آگاهی آنان از مسائل مختلف جامعه و آشنایی آنان از موقعیت حساس کشور در عرصه جهانی است. در واقع انتخابات و حضور مردم در آن و انتخاب نمایندگان متعهد به کشور، در توسعه همه جانبه جامعه نقش زیادی دارد و این مسائل می تواند از طریق سالم سازی انتخابات انجام گیرد، سالم سازی فضای انتخابات از طرق مختلف می تواند صورت گیرد، در اینجا به برخی از این راهکارها اشاره می شود:
نقش عملکرد احزاب در سالم سازی فضای انتخاباتی: با توجه به فعالیت نزدیک به 250 حزب در ایران، فعالیتهای گروهها و جناحهای سیاسی می تواند نقش مهمی را در انتخابات داشته باشد. این گروه ها در معرفی نامزد پیشنهادی خود به افکار عمومی و ایضاح عملکرد آنان در جهت برنامهریزی در راستای رفع دغدغههای عمومی به پویایی و رقابتی نمودن فضای انتخابات کمک نموده و می توانند با امیدوارسازی مردم به سالمسازی فضای انتخابات در کشور یاری رسانند. از طرف دیگر فعالیت ها و گرایش های مختلف این احزاب میتواند افکار و اندیشه های سیاسی جوانان را که معمولاً انگیزههای سیاسی متفاوتی دارند، به سوی انتخاب نامزد مورد نظر جلب کند. در واقع احزاب و گروه های سیاسی نقش و جایگاه حساسی در انتخابات دارند و با رقابتی نمودن عرصه انتخابات می توانند به پویایی جریان و فضای انتخابات کمک نمایند. لذا در اینجا وظیفه خطیری بر دوش گروه های سیاسی است که با شرکت گسترده در انتخابات و معرفی نامزد پیشنهادی خود به افکار عمومی صورت می گیرد.
نقش مسئولین در سالم سازی و هدایت جریان انتخابات:
مسئولین و دیگر دست اندرکاران عرصه سیاست می توانند فضای انتخابات را پرشکوه تر و غنی تر سازند. هیئتهای اجرایی در برگزاری ایمن انتخابات نقش قابل توجهی را ایفا می نمایند. فرمانداران و بخشداران به عنوان رؤسای هیئتهای اجرایی دارای وظایف حساسی میباشند که احاطه کامل و نظارت بر حوزههای اصلی و فرعی انتخابات از جمله آنها است. با برپایی دورههای توجیهی و آموزشی برای هیئت های اجرایی می توان به ارتقای سطح آگاهی و عملکرد این هیئتها در سلامت انتخابات دست یافت. مسئولین نقش مستقیم و غیر مستقیم در انتخابات دارند، آنها از یک طرف باید زمینه های حضور گسترده مردم در انتخابات را فراهم سازند و از سوی دیگر آنان را با مسائل سیاسی ملی و فراملی آشنا ساخته و جریان انتخاب فرد اصلح و متعهد به جامعه را عملی سازند. بازسازی اعتماد عمومی و بازخورد آن در سالم سازی انتخابات: بازسازی اعتماد عمومی در مشارکت حداکثری مردم در انتخابات نقش بسزایی را ایفا مینماید. برای جلب اعتماد عمومی و اعاده آن به متن جامعه میتوان تدابیری چون شفافسازی اطلاع رسانی، ایجاد فضای صادقانه برای گفتمان، برگزاری انتخابات بدون حاشیه و چالش، بیطرفی مسئولین اجرایی نسبت به جریان انتخابات را اتخاذ نمود. بازسازی اعتماد عمومی در سالم سازی انتخابات نقش زیادی دارد و از جهات مختلف موجب افزایش اقبال عمومی مردم در انتخابات و جریان سالم و طبیعی آن می گردد. بدین ترتیب سالم سازی فضای انتخابات از روش های مختلف می تواند صورت گیرد که پیامد آن حضور گسترده مردم در عرصه های سیاسی و اجتماعی جامعه است.
نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر پروژه احداث بیمارستان 210 تختهخوابه جایگزین بیمارستان خاتمالانبیاء شوشتر متوقف شده و عملیات محوطهسازی بیمارستان گتوند نیز متاسفانه بسیار کُند پیش میرود.
حجتالاسلام سیدمحمد سادات ابراهیمی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شوشتر اظهار کرد: بیمارستان 210 تختهخوابه جایگزین بیمارستان خاتمالانبیاء شوشتر متوقف شده است و به مشکلات مالی برخورده است.
وی با اشاره به اینکه باید برای رفع مشکلات این بیمارستان اقدامی عملی شود، تاکید کرد: باید برای رفع مشکلات نقدینگی این بیمارستان اقدامی عملی شود و در این راستا همه مسئولان بهویژه شخص وزیر بهداشت و درمان در این باره اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه برای این بیمارستان در بودجه جاری کشور اعتبار در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: به دلیل مشکلات نقدینگی دولت در سالجاری تذکراتی به وزیر بهداشت در صحن علنی داده شده است و منتظر ترتیب اثر این تذکرات هستیم و از همه ظرفیتهای نظارتی نماینده برای این مهم استفاده خواهم کرد.
*بیمارستان گتوند معطل افتتاح است
نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بیمارستان 32 تختهخوابه گتوند در ردیف پروژههای مهر ماندگار قرار دارد و باید در اسرع وقت تکمیل شود.
وی با اشاره به اینکه تجهیزات این بیمارستان خریداری شده است، گفت: تجهیزات این بیمارستان خریداری شده و تنها مشکل آن مسئله محوطهسازی است.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم در اسرع وقت مشکلات این بیمارستان برطرف شود و برای بهرهبرداری آن سرعت عمل باید همراه شود تا مشکلات مردم در اسرع وقت برطرف شود.
این نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بیمارستان شوشتر و گتوند هردو مصوبه هیئت دولت را دارند و مشکل خاصی برای احداث آنها وجود ندارد.
*شهرهای تازه تاسیس شوشتر مشکلات بهداشتی متعددی دارند
سادات ابراهیمی با اشاره به مشکلات موجود در شهرهای تازه تاسیس شوشتر گفت: شهرهای گوریه، شرافت، سماله، سرداران، صالحشهر، جنتمکان، ترکالکی و... از نظر بهداشتی ارتقا نیافتند.
وی با اشاره به اینکه باید در اسرع وقت برای رفع نیازها در این مناطق اقدامی جدی انجام شود، گفت: باید برای ارتقای خانههای بهداشت به مراکز بهداشتی و تجهیز این مراکز اقدام شود.
عاشقان اهل بیت (ع) درجای جای شهر صالح شهردر سالروز شهادت بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا (س) با برپایی آیین های عزاداری به سوگ نشستند.
ارادتمندان به ساحت مقدس یگانه دردانه عالم هستی حضرت زهرا (س) شب گذشته با حضور دراماکن متبرکه همچون حسینیه صاحب الزمان (عج) ، مسجد حضرت محمد (ص) ، مسجد امام حسین (ع) ، مسجد جامع صالح شهر ، مسجد امام رضا (ع) و سایرمساجد شهر با برپایی آیین های سوگواری و عزاداری ، عشق و ارادت خود را نسبت به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) ابراز داشتند.
برای اینکه بتوانیم این شهر را آباد ببینیم باید ما مردم ، صالح شهر را حمایت نماییم.
صالح شهر دارای بعضی مشکلات و عقب افتادگیهایی میباشد ولی این مشکلات قابل حل میباشند که عزم همه مردم و مسئولین را جهت رسیدن به داشتن صالح شهری مطلوب را می طلبد.
چه کسی بهتر از مردم صالح شهر میتوانند مسئولین را در رفع این مشکلات یاری رسانند . چه صالح شهریهایی که در این شهر هستند و چه آنهایی که از صالح شهر رفته اند . پس گوشه گیری ننماییم و همه مردم صالح شهر آستینها را باید بالا بزنند تا آبادانی آن را شاهد باشیم . همت مردم در کنار تلاش مسئولین حتما میتواند موفقیت آمیز باشد.
وي افزود: با توجه به اينكه بانك كشاورزي در چند روز اخير طرحهاي كشاورزي زيادي را به مرحله پرداخت رسانده، بايد آمار و اطلاعات طرحهاي جديد را از بانك كشاورزي گرفته و بهكارگروه استاني ابلاغ شود.
استاندار خوزستان اظهارداشت: تشكيل كارگروه كشاورزي با حضور هيات دولت فرصت خوبي است و هرچه پروندههاي پرداختي بيشتري ارائه شود، اعتبارات بيشتري جذب خواهد شد.
حجازي بيانكرد: بخش تعاون و ادارهكل شيلات بايد تكليف مجتمعهاي شيلاتي آزادگان و شهيد احمديان را با برداشتن موانع و مشكلات روشن كند. هماكنون 5 هزار هكتار طرح شيلاتي در خوزستان وجود دارد كه هنوز به نتيجه نرسيده است.
وي ادامهداد: سالگذشته 18 هزار تن ماهيان گرمابي در استان توليد شد و اين در حالي است كه امسال 38 هزار تن ار اين نوع ماهيان به توليد رسيد. با وجود استعدادها و قابليتهاي استان در اين زمينه، با راهاندازي مجتمعهاي شيلاتي، توليد ماهيان گرمابي به 50 هزار تن خواهد رسيد كه اشتغال و درآمد بالايي را به دنبال خواهد داشت.
همچنين كيخسرو چنگلوايي، رييس جهاد كشاورزي خوزستان در اين جلسه اظهاركرد: تاكنون 8 هزار و 523 طرح مصوب شده و 7 هزار و 777 طرح به ارزش بيش از 7 هزار و 224 ميليارد ريال جهت پرداخت به بانكهاي عامل معرفي شدند.
وي گفت: 6 هزار و 234 طرح به ارزش 3 هزار و 636 ميليارد ريال نيز به مرحلهي عقد قرارداد رسيده و مبلغ تسهيلات پرداختي به 5 هزار و 405 طرح، بيش از 2 هزار و 689ميليارد ريال است.
با همت مردم صالح شهر و مسئولین ، صالح شهر را آباد میکنیم . واقعیت این است که تنها دولت و مسئولین نمیتوانند گرفتاریهای صالح شهر را برطرف نمایند و باید مردم هم در این امر کمک نمایند و هرکجا که مسئولین از مردم یاری خواستند ما نیز در کنار مسئولین حضور پیدا نماییم و با گذاشتن وقت و انرژی در ساختن و آباد کردن صالح شهر کمک نماییم .
صالح شهر پیشرفته و آباد خواهد شد ولی یادمان نرود که بدون حضور مردم نمیتوان به آنچه آرزو داریم برسیم .
روزنامه ی نورخوزستان: امروز، روز جهانی بهداشت و آغازین روز هفته سلامتی در ایران است، در این روز و هفته شاخصهای سلامتی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد، برای فراهم کردن زمینه های ارتقاء سلامت جامعه و افزایش مشارکت همگانی در امر سلامتی کوشش می شود و از د ست اندرکاران امور بهداشتی و درمانی تقدیر بعمل می آید.
سلامتی از مهمترین مسائل هر جامعه و اساس زندگی سالم و توسعه پایدار را تشکیل می دهد و لذا بمنظور ارتقاء سلامتی مردم جهان، در 18 فروردین 1327، بنا به پیشنهاد چین و برزیل، سازمان جهانی بهداشت پاگرفت و چند ماه بعد، با پیشنهاد ایران، روز تأسیس این سازمان، به عنوان روز جهانی بهداشت نامگذاری شد.
اگرچه در گذشته سلامت تنها در عدم وجود بیماری جسمی خلاصه می شدو نظام سلامت بر محور درمان می چرخید و در بسیاری از کشورها و از جمله در کشور ما هنوز هم در تأمین سلامت مردم بر بهره گیری از داروها و تجهیزات گرانقیمت پزشکی تأکید میشود، امّا امروزه سلامتی تنها در نبود بیماری جسمی و تأمین سلامت تنها در درمان، آنهم درمانهای پرهزینه خلاصه نمی شود، بلکه آنچه مورد نظر است مجموع سلامتی جسمی، روانی، منزل، محل کار، ارتباطات اجتماعی، محیط زیست و مانند آنست که سلامتی کامل جامعه از آن حاصل می گردد و زیربنای اصلی اعمال عبادی، فعالیتهای اقتصادی و پیشرفت پایدار خواهد بود و دستیابی به سلامت کامل که تأمین رفاه جسمانی، روانی و اجتماعی را شامل می شود و دامنه ای بسیار وسیع دارد جز با رعایت بهداشت یعنی بکارگیری علم و هنر پیشگیری از بیماریها، در همه ابعاد آن، میسر نیست.
سازمان جهانی بهداشت که معمولاً اهداف بهداشتی خود را در قالب کنترل و آموزش بهداشت عمومی، سالم سازی محیط زیست و ایجاد و تقویت خدمات درمانی برای تأمین حداکثری امکانات بهداشتی تعقیب می کند، به منظور یادآوری اهمیّت مسأله بهداشت و جلب مشارکت همگانی، با انتخاب موضوعی مهم که پیام آور بهداشت و سلامتی برای جوامع بشری است و ارسال یک پیام، روز جهانی بهداشت را گرامی میدارد.شعار انتخاب شده امسال برای روز جهانی بهداشت"فشار خون را جدی بگیریم" است تا ضمن آشنا شدن مردم با این بیماری خطرناک که یک سوّم بزرگسالان جهان با آن دست بگریبانند و از عوامل اصلی سکته های قلبی و مغزی است، راههای پیشگیری آسان و کاهش سرانه درمان آن آموزش داده شود.
اهمیت مسآله بهداشت و سلامتی، و نقشی که انسانهای سالم در پیشبرد اهداف جامعه ایفا می کنند ایجاب می کند که ضمن تمرکز بر معرفی شاخصهای بهداشتی و آموزش مردم در این زمینه در روز جهانی بهداشت و هفته سلامتی، تنها به این روز و هفته اکتفا نشود و در تمام طول سال مسأله سلامتی و راههای ارتقاء آن در دستور کار دستگاههای مختلف قرار گیرد.
دبير انجمن صنفي كارخانجات آرد خوزستان گفت: قيمت آرد براساس قيمت گندم تعيين ميشود و با توجه به اينكه امسال قيمت خريد تضميني هر كيلوگرم گندم از كشاورز 650 تومان اعلام شده، قيمت آرد نيز افزايش مييابد. حسنعلي نويدي در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقهخوزستان، عنوانكرد: ميزان مصرف آرد خيلي كاهش يافته است، به طوري كه در ماههاي پاياني سال 91 به دليل كم كردن سرانه آرد هر فرد مصرف آرد نيز كاهش يافته است. وي افزود: سال 91 ماهانه 42 هزار تن آرد مصرف استان ميشد، يعني سالگذشته 500 هزار تن آرد در خوزستان مصرف شد. دبير انجمن صنفي كارخانجات آرد خوزستان بيانكرد: خوشبختانه ميانگين توليد گندم در استان بيش از مصرف و دو برابر مصرف آرد است. نويدي اظهاركرد: در حال حاضر قيمت هر كيلوگرم آرد براساس قيمت خريد تضميني گندم سالگذشته 550 تومان است.
.: Weblog Themes By Pichak :.